Lista e përfituesve të granteve

Kemi kënaqësinë të publikojmë listen e përfituesve të granteve për thirrjen: ” TOURISM FOR FUTURE CERTIFIKIMI ME ECO-LABEL –MENAXHIMI I TURIZIMIT TË QËNDRUESHËM.” Kjo listë përfaqëson kulmin e një procesi rigoroz përzgjedhjeje dhe angazhimin e projektit tonë për të mbështetur aplikimet që përputhen me misionin dhe qëllimet tona.

Ju inkurajojmë të shikoni listën për të parë entitetet e ndryshme të cilat janë përzgjedhur si përfitues nga ky financim.

Ju shprehim urimet tona të përzemërta për të gjithë përfituesit e granteve.

Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkoni informacion të mëtejshëm në lidhje me listën e granteve ose programin e granteve, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni në [[email protected]].

I falenderojmë të gjithë aplikantët për interesimin dhe përpjekjet për të aplikuar për këtë grant.

Ju lutemi shikoni më poshtë Listën e perfituesve të granteve: