LAJME

FESTIVALI I TURIZMIT DHE REKREACIONEVE NATYRORE

FESTIVALI I TURIZMIT DHE REKREACIONEVE…

FESTIVALI I TURIZMIT DHE REKREACIONEVE NATYRORE (24 – 25 – 26 MAJ 2024) FESTIVALI I…

Lista e perfituesve te granteve

Lista e perfituesve te granteve

Lista e përfituesve të granteve Kemi kënaqësinë të publikojmë listen e përfituesve të granteve për…

Udhëzues – Thirrje Për Aplikim

Udhëzues – Thirrje Për Aplikim

Prishtina REA, në bashkëpunim me Institutin IPER, komunën e Kolashinit dhe Shoqatën Gjeravica nga Peja,…

Zhvillimi i produktit/shërbimit turistik duke përdorur etiketat ekologjike

Zhvillimi i produktit/shërbimit turistik duke…

Zhvillimi i produktit/shërbimit turistik duke përdorur etiketat ekologjike – Moduli i Trajnimit PËRSHKRIMI Ky modul…

Standartet ndërkombëtare miqësore me mjedisin, Trashëgimia Kulturore, Natyra dhe Mjedisi si vlerë e Eko-Turizmit

Standartet ndërkombëtare miqësore me mjedisin,…

Standartet ndërkombëtare miqësore me mjedisin, Trashëgimia Kulturore, Natyra dhe Mjedisi si vlerë e Eko-Turizmit –…

Sistemi i Menaxhimit Efektiv të Qëndrueshëm dhe Eko-Zhvillimit

Sistemi i Menaxhimit Efektiv të…

Sistemi i Menaxhimit Efektiv të Qëndrueshëm dhe Eko-Zhvillimit – Moduli i Trajnimit PËRSHKRIMI Ky modul…

Nënshkruhet MoU ndërmjet Prishtina REA dhe ERFC

Nënshkruhet MoU ndërmjet Prishtina REA…

Nënshkruhet MoU ndërmjet Prishtina REA dhe ERFC-së Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Prishtina REA dhe…

Tourism for Future – Historia jonë

Tourism for Future – Historia…

Tourism For Future – Historia jonë Bashkëpunimi ndërkufitar ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi Projekti…

ECO LABEL – Pyetësori i Vetëvlerësimit

ECO LABEL – Pyetësori i…

ECO LABEL – Pyetësori për vetëvlerësim Prishtina REA, ë bashkëpunim me Institutin IPER, komunën e…